6 éve

Ki emlékszik már arra ,hogy milyen ruhát vett fel pontosan 6 éve, hogy mit reggelizett és milyen anyagot vett az iskolában. Mindenki csak egyre emlékszik, aznap mikor hazaért és bekapcsolta a TV-t , Belépett az internetre vagy éppen a kedvenc újságját lapozgatta fel és felfigyelt 4 fiatal fiúra akik igen csak különleges külsővel rendelkeztek. Mind a négyen más zenét képviseltek... volt egy elég furcsa fazon is köztük... a középpontban.
Azóta minden egyes nap,ha csak annyit mondunk Augusztus 15. Az összes rajongónak azonnal bevillan,hogy miért is olyan fontos ez a nap.
Pontosan 6 éve ,hogy a Tokio Hotel a csúcsra tört és mindent bezsebelt. Lányok ezreinek szívét, díjakat és sok elismerő levelet.
Ki tud még legalább 1 bandát mondani rajtuk kívül aki egy díjátadó alatt 4 díjat zsebelt be. Kik lettek az első német együttes akik Japánban díjat nyertek?

Számodra is fontosak? Neked is sok millió boldog percet okoztak? Hát háláld meg nekik azzal,hogy eljössz Aug.25.-én a Fanpartyra és egy nagyot bulizol, csakis értük!

Jegyek vásárolhatók és többi információ: http://tokiohotelhungary.gportal.hu/

Gyere el és mond el számodra mit jelent a Tokio Hotel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése