I will never let you down 29.rész BEFEJEZŐ RÉSZ

Ha előre láthatnánk a jövőben történő dolgokat akkor változtatnánk rajta? Bemennénk a szórakozóhelyre? Elmennénk arra a találkozóra, miközben kint szakad az eső? Megmenteném az életét, ha tudom,hogy csak fájdalmat okoz? Rátudnék nézni a közös kisbabánkra? Kötve hiszem,hogy a világon bárki változtatna az életén , még ha úgy érzi,hogy rossz is és semmi se jó az életben. Ha mindenki a biztosra megy akkor ki választana egy hatalmas kérdőjelet a kudarc helyett. Hiszen az idő mindent begyógyít. Nincs az a fájdalom amit ne lehetne túlélni.

-Azt hiszem tökéletes, mehet a zene- szólt bele a mikrofonjába Kathrin és a jól ismert induló felcsendült.

A templomban lehettek körülbelül 200an, mindenki magára vette a legszebb ünneplőruháját. A terem tele volt drágábbnál drágább zakóval, koktélruhával, blúzzal, de mégis mikor kinyílt az ajtó, a levegő megállt a tekintetektől. Gyönyörű selyemruháját a nap fénye ragyogta be. Gesztenyebarna haja a vállain pihent, csak egy lila orchidea fogta össze hátul.
Ki ne csodálta volna meg? 2003 óta , mióta megnyerte a szépségversenyt, csak egyre szebb és szebb lett. Tomot is ez varázsolta el.Hogy annyi mindenen keresztül mentek már,de a végén mindig egymásba botlottak. Nem érdekelte őket a sok támadás és ,hogy mindenki ellenezte ezt... Tom tudta,hogy Ria a tökéletes nő neki.

Mosolyra húzódott mindkettőjük szája mikor egymás mellé álltak és átkulcsolták egymás kezét.

*

Bill lassan haladt a hálószoba felé. Átlépett a küszöbön és ujjait Mona pólójába kulcsolva lépkedett az ágy felé. Egy pillanatra elszakadt a lány ajkaitól,hogy levegőt vegyen és tovább folytathassa a kényeztetést. Kinyitotta gesztenyebarna szemeit és a lányra nézett.

-Tökéletes vagy Mona, olyan ember vagy akiről mindenki álmodik, és te most itt vagy alattam, fel kéne ezt fognom
-Ráér majd később felfogni- nevetett Mona és átkarolta a nyakát

Pár évvel később:

Bill a széles ablakpárkányon ült és nézte,ahogy a madárfiókák próbálnak kirepülni a fészekből. Egy kis apróság az életben, de milyen fontos. Rögtön azon kapta magát,hogy azon aggódik,hogy Ann is el fog repülni, hogy ha felnő akkor itt hagyja egy másik pasiért.
-Min gondolkozol édes?
-Semmin, csak szeretlek- hajolt le és lágyan megcsókolta menyasszonyát
-Én is szeretlek Bill, de ha valami baj van akkor mondd el, szeretnék segíteni
-Tényleg nincs semmi baj, csak olyan esős idő van, ez fárasztó
-Szeretnél elmenni aludni?
-A kicsiért kell mennem fél óra múlva
-Hazahozza az anyja

Bill mosolyogva nézte a lányt aki az ölébe hajtotta a fejét. Lágyan végigsimogatott barna haján
-Azt megköszönném neki
-Ha szépen megkéred talán felfogja- nevetve
-Gondolod? Kétlem,hogy ő értene a szóból... -forgatta a szemét
-Ha ennyire butának tartottad akkor minek jöttél vele össze?
-Jó volt vele a szex-vonta meg a vállát

Már egészen belelendültek mikor kopogtattak az ajtón. Halk kacagást hallottak és máris tudták,hogy Ann az. A kislány felnyújtózkodott a kilincshez és rátámaszkodva kinyitotta. Fodros szoknyája csak úgy lebegett utána, annyira sietett a nappali felé. Ledobta hercegnős kis táskáját a földre és mikor meglátta az ablakban ücsörgő párt megállt és vigyorogni kezdett. Alig volt meg 10-11 foga
-Apcaaaa, ancii - sietett oda és felpattant Bill ölébe
-Szerelmem, hát te?
-Jiji nyényi hoszotty hasza, ejje jájt
-Milyen kedves tőle, éppen menni akartam érted kicsim
-Anca,ma fájty a poszim
-Na húzd csak fel a pólód, adunk rá gyógypuszit

Ann nyöszörögve elfeküdt és felhúzta a rózsaszín felsőt.
Bill odahajolt és megpuszilgatta, amitől a kicsi hangos nevetésbe kezdett
-Szújsz, apci szőjös a feled-tolta el a fejét
-Mrs. Kaulitz, te jössz-nézett rá Bill

Elena is odahajolt és cuppogva megpuszilgatta kislánya hasát.

Ami meg engem illet. Időbe telt megszoknom az egyedüllétet, de mint mindig, ezzel is megbirkóztam. Tommal pár év múlva összefutottam egy kávézóban és órák hosszat beszéltünk az életünkről. Mindketten rájöttünk,hogy fölösleges volt ez a pár év beszédszünet mert ha nem járunk, akkor igazán jó társaság vagyunk egymás számára. Ma már 1 ikerlánypár és 1 szőke, göndör fürtös kisfiú boldog tulajdonosa. Én pedig a kiváló keresztanya szerepét élem meg, immáron egy tengerparti házban , pár lépésnyire a Kaulitz rezidenciától

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése